Zwarte handbagage koffer met TSA slot

Zwarte handbagage koffer met TSA slot

Een van de belangrijkste factoren bij het kiezen van een handbagage koffer is de grootte en capaciteit ervan. Als je op zoek bent naar een compacte koffer die voldoet aan de afmetingen van de meeste luchtvaartmaatschappijen, dan is de ONYX Handbagage Koffer 35L de ideale keuze. Maar wat als je specifiek op zoek bent naar een zwarte handbagage koffer met een TSA slot?

TSA slot

De ONYX Handbagage Koffer 35L Zwart is uitgerust met een TSA slot, waardoor je zorgeloos kunt reizen naar de Verenigde Staten en andere landen waar dit slot verplicht is gesteld. Het slot zorgt ervoor dat alleen jijzelf en de douanebeambten toegang hebben tot je bagage. Dit zorgt voor extra gemoedsrust tijdens het reizen.

Ontdek handbagage koffer hier: 

360 graden draaibare wielen

Daarnaast heeft de koffer ook een aantal andere handige functies, zoals vier 360 graden draaibare wielen en een intrekbaar handvat, waardoor je de koffer gemakkelijk kunt vervoeren. De koffer is ook gemaakt van duurzaam polycarbonaat, waardoor hij bestand is tegen slijtage en stoten tijdens het reizen.

Kortom, als je op zoek bent naar een compacte en stijlvolle handbagage koffer met een TSA slot, dan is de ONYX Handbagage Koffer 35L Zwart de perfecte keuze. Bovendien biedt de koffer uitstekende kwaliteit en functionaliteit voor een betaalbare prijs.

 

Bekijk hier onze handbagage koffers:

Terug naar blog

Onze handbagage koffers