De juist ruimbagage regels

Bij ONYX Journey begrijpen we dat het belangrijk is om op de hoogte te zijn van de regels en voorschriften met betrekking tot ruimbagage. We willen ervoor zorgen dat je reis zo soepel en zorgeloos mogelijk verloopt. Hier vertellen we de relevante regels en richtlijnen.

Omdat de ruimbagage regels per vliegtuigmaatschappij kunnen verschillen hebben wij per vliegtuigmaatschappij de regels geformuleerd.

alle ONYX ruimbagage producten voldoen aan de eisen van luchtvaartmaatschappijen

 • Transavia

  Lees hier de ruimbagage regels van Transavia

  Transavia 
 • KLM

  Lees hier de ruimbagage regels van KLM

  KLM 
 • Corendon

  Lees hier de ruimbagage regels van Corendon

  Corendon 
 • Vueling

  Lees hier de ruimbagage regels van Vueling

  Vueling 
 • Easyjet

  Lees hier de ruimbagage regels van Easyjet

  Easyjey 
 • Neem contact op

  Staat je vliegtuigmaatschappij er niet tussen? Neem dan contact op met onze helpdesk voor advies

  Contact 
1 van 6

Gewichtslimieten voor ruimbagage

Luchtvaartmaatschappijen hanteren doorgaans gewichtslimieten voor ruimbagage. Deze limieten variëren, maar gemiddeld ligt het gewicht tussen de 20 kg en 32 kg. Het is belangrijk om te weten dat deze limieten afhankelijk zijn van de specifieke luchtvaartmaatschappij. Zorg ervoor dat je de regels van je luchtvaartmaatschappij raadpleegt om onaangename verrassingen te voorkomen. Bekijk de bovenstaande maatschapijen.

Afmetingen voor ruimbagage

Voor de afmetingen van ruimbagage geldt over het algemeen een limiet van 158 cm (lengte + breedte + hoogte). Het is echter essentieel om te vermelden dat deze afmetingen kunnen variëren afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij. Controleer altijd de specifieke voorschriften van je luchtvaartmaatschappij om ervoor te zorgen dat je bagage binnen de toegestane afmetingen valt.

Benieuwd naar onze ruimbagage koffers?