Een reis met een missie & visie

Kwalitatief hoogwaardige producten waar je tijdens je reis op kan vertrouwen, voor een eerlijke prijs. Het creëren van herinneringen voor iedereen toegankelijk maken. Dat is waar wij bij ONYX® voor staan. We houden de lijntjes kort met onze fabrieken, hebben geen dure showrooms en doen niet aan hoge advertentiekosten.

Het product en de klant vooraan.

Kwaliteit op één

Ervaar het ultieme comfort en de ongeëvenaarde veiligheid tijdens je reizen met ONYX. Onze producten zijn uitsluitend gemaakt van hoogwaardige materialen die niet alleen comfort leveren, maar ook gemoedsrust bieden bij iedere reis. Zo zijn al onze koffers gemaakt van hoogste kwaliteit polycarbonaat, de sterkste kunststof die er is. Zo kan onze koffer iedere val of stoot doorstaan.

Een doordacht design

Een uniek product vraagt om passie en liefde. Met dat op één, begon onze zoektocht naar de beste partners en medewerkers. Naast kwaliteit, houden wij ook van design en om dit te combineren kon een Nederlands ontwerp niet uitblijven. Alvorens wij de producten op de markt brengen worden deze uitvoerig getest en gecontroleerd, want ook wij willen reizen zonder compromis.

Onderdelen en een tweede leven

Al onze producten zijn zo ontwikkeld dat slijtage onderdelen gemakkelijk kunnen worden vervangen. Op deze manier heb je jarenlang plezier met jouw ONYX-gear en lever je tegelijkertijd een bijdrage aan een duurzame levensstijl.

Al onze retouren worden nauwlettend gecontroleerd en daar waar nodig hersteld door onze partner. Deze biedt de producten vervolgens weer aan voor een speciale tweedekans prijs. Met duurzaamheid in perspectief, zorgen we gezamenlijk dat het maximale uit onze ONYX producten wordt gehaald.

The ONYX Roadmap

We zijn helaas (nog) geen duurzaam bedrijf. We erkennen dat alles wat we doen een grote invloed heeft op de planeet en de mensen, van productie tot transport en onze eigen activiteiten. Desondanks streven we ernaar een verantwoordelijk merk te zijn waarbij milieu-, en klimaat centraal staat in alles wat we doen. Begin dit jaar (2023) hebben wij het besluit genomen om al onze bedrijfsprocessen stap voor stap duurzamer te maken, van transport tot kleinste materialen. Om die reden vind je hieronder de roadmap van onze bedrijf vanaf de start tot de doelen in het volgende jaar.

2021

- De geboorte van ONYX Journey
- Het eerste product > Wallet
- Eerste verkopen op bol.com
- De ontwikkeling en planning van de ONYX journey

2022

- Lancering van de Roll-top backpack in de kleur zwart
- Lancering van de Carry-on koffer met voorvak in 3 kleuren
- Lancering van de Camerabag
- Lancering van de weekendbags
- De eerste officiele ONYX campagne

2023

- De livegang van onze webshop (hiervoor verkochten wij alleen via partners)
- Duurzaamlogestiek fundament 
- Lancering van de 2 nieuwe kleuren Roll-top, Sand en grijs
- Ontwikkeling van onze "sustainable" collectie
- Lancering van de HYBRID koffer collectie in 3 maten en 3 kleuren 
- Lancering van de toilettassen en packing cubes in twee kleuren
- Lancering van de Modular backpack in 3 kleuren
- De eerste Blackfriday campagne voor ONYX members

Doelen voor 2024

- Al onze producten zullen minimaal voor 50% uit gerecyclede materialen bestaan.
Momenteel is onze eerste sustainable productie al ingepland voor onze Roll-top. Deze zal worden geproduceerd en vervaardigd uit  95% gerecyclde materialen (rPet). En voor onze toilettas, waarvan de buitenkant zal worden vervaardigd uit volledig PU-rPet.

- Twee nieuwe kleuren voor onze complete koffer-line.

- Verpakkingen enkel gemaakt uit recycle-, en bio afbreekbare materialen (geen plastic).

 

(Laatste update 1-12-2023)

  • Gratis verzending

    Geniet van onze gratis verzending in heel Nederland

  • Nederlands design

    Onze producten zijn bedacht en ontworpen in Nederland

  • 30 dagen retourneren

    Niet blij? We betalen je gratis terug

1 van 3