Jarenlang avonturen beleven

Het is onze missie om reisbagage te maken waarmee jij, maar ook de volgende generatie, prachtige herinneringen mee kan maken. Om dit te verwezenlijken is alle ONYX® travel gear gemaakt van duurzame materialen. Het tijdloze, stijlvolle design zorgt ervoor dat jij jarenlang plezier beleeft van onze producten.

Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs

Kwalitatief hoogwaardige producten waar je tijdens je reis op kan vertrouwen, voor een eerlijke prijs. Het creëren van herinneringen voor iedereen toegankelijk maken. Dat is waar wij bij ONYX® voor staan. We houden de lijntjes kort met onze product-ontwikkelaars, hebben geen dure showrooms en doen niet aan hoge advertentiekosten. Daarom kan ONYX® reisproducten van hoogwaardige kwaliteit aanbieden voor een lagere prijs.

Waan jezelf van de gebaande paden

Avonturen gaan gepaard met risico’s. Dat weten we bij ONYX® maar al te goed. Daarom zijn al onze producten zodanig samengesteld dat ze bestendig zijn tegen spatwater en een stoot. Bij ONYX® creëren we hoogwaardige, duurzame reisproducten waar je kilometers mee aflegt zonder concessies te doen op look & comfortable feel.

Alle producten
  • Gratis verzending

    Geniet van onze gratis verzending in heel Nederland

  • Nederlands design

    Onze producten zijn bedacht en ontworpen in Nederland

  • 30 dagen retourneren

    Niet blij? We betalen je gratis terug

1 van 3