ONYX introduceert nieuwe lijn koffers (33L-65L-100L)

ONYX introduceert nieuwe lijn koffers (33L-65L-100L)

Onyx heeft onlangs een nieuwe reeks koffers geïntroduceerd die indruk maken op zowel reizigers als avonturiers. De koffers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hebben allemaal unieke functies die het reizen gemakkelijker en comfortabeler maken.

ONYX Handbagage koffer - 33L 

Laten we beginnen met de 33 liter koffer van Onyx. Deze handbagage koffer is perfect voor een kortere reis of een weekendje weg. De koffer is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een inhoud van 33 liter. De koffer heeft ook een afneembare schouderriem, wat handig is als je de koffer niet wilt dragen aan het handvat. Andere kenmerken van deze koffer zijn de TSA-goedgekeurde sloten, de vier roterende wielen en de interne ritsvakken.

Bekijk de 33L koffer

ONYX Check-in koffer - 65L

De 65 liter koffer van Onyx is een grotere koffer die ideaal is voor langere reizen. De koffer is gemaakt van duurzaam polycarbonaat en heeft een inhoud van 65 liter. Een van de USP's van deze koffer is het anti-diefstal ritsontwerp, wat zorgt voor extra veiligheid. Daarnaast heeft de koffer ook een TSA-goedgekeurd slot, vier dubbele wielen voor een soepele beweging en een handvat dat comfortabel in de hand ligt.

Bekijk de 65L koffer

ONYX Check-in koffer - 100L

Tot slot hebben we de 100 liter koffer van Onyx. Dit is de grootste koffer in de reeks en is perfect voor lange vakanties of reizen waarbij je veel bagage nodig hebt. De koffer heeft een inhoud van 100 liter en is gemaakt van sterk en duurzaam materiaal. Een van de unieke kenmerken van deze koffer is de verwijderbare voering, wat het gemakkelijker maakt om de koffer schoon te maken. Andere kenmerken van deze koffer zijn de vier roterende wielen, de interne ritsvakken en het TSA-goedgekeurde slot.

Bekijk de 100L koffer

Conclusie

In conclusie biedt Onyx met deze nieuwe reeks koffers de ideale oplossing voor elke reiziger. Of je nu op zoek bent naar een compacte handbagage koffer of een grotere koffer voor lange vakanties, Onyx heeft het allemaal. Met functies als TSA-goedgekeurde sloten, anti-diefstal ritsontwerp en verwijderbare voeringen, zijn deze koffers niet alleen stijlvol, maar ook veilig en gemakkelijk in gebruik.

Terug naar blog

Bekijk onze nieuwe koffer collectie: