TSA-slot werking

ALtijd je koffer veilig

Het TSA-slot (TSA007 of vergelijkbaar model) dat wordt gebruikt op alle koffers van ONYX Journey is een dubbel TSA-slot, ontworpen om uw bagage veilig te houden tijdens reizen en tegelijkertijd de douane in staat te stellen uw koffer te inspecteren zonder het slot te beschadigen.

Hier is een gedetailleerde uitleg over hoe u het dubbele TSA-slot kunt gebruiken:

Inklapbare content

STAP 1: Combinatie instellen (indien van toepassing)

Controleer of uw ONYX Journey-koffer is uitgerust met een combinatieslot. Als dat het geval is, vindt u de reset-knop aan de zijkant of onderkant van het slot. Draai de cijfers van het slot naar de fabrieksinstelling, meestal 0-0-0. Houd de reset-knop ingedrukt met een pen of een klein gereedschap en draai de cijfers naar uw gewenste combinatie. Laat de reset-knop los en test de combinatie om te controleren of deze werkt voordat u uw koffer afsluit.

STAP 2: Koffer inpakken

Pak uw bagage in en zorg ervoor dat alles goed georganiseerd
en veilig is geplaatst in uw ONYX Journey-koffer.

STAP 3: Vergrendelen van het TSA-slot

Draai de cijfers naar een willekeurige positie om het slot te vergrendelen. Zorg ervoor dat het slot goed is vergrendeld voordat u uw reis begint.

STAP 4: TSA-slot openen

Het unieke van het dubbele TSA-slot is dat het twee toegangsmechanismen heeft: een combinatie voor de eigenaar van de koffer en een speciale TSA-sleuteltoegang voor luchthavenbeveiliging.

Als u uw ONYX Journey-koffer zelf wilt openen, gebruikt u de combinatie die u hebt ingesteld. Draai de cijfers naar uw combinatie en trek het slot open.

LET OP: Toegang verlenen aan Douane

Als een TSA-agent uw koffer moet inspecteren, kunnen ze hun speciale TSA-sleutel gebruiken om het slot te ontgrendelen via het sleutelgat, zonder het slot te beschadigen. Wanneer u uw koffer incheckt op de luchthaven, moet u erop letten dat het TSA beveiligingslog op de slot zichtbaar is zodat de douane weet dat ze toegang hebben tot het slot indien nodig.