Wat moet ik doen als mijn koffer is beschadigd door een luchtvaartmaatschappij?

Onze koffers zijn uitsluitend gemaakt van de beste materialen. Desalniettemin gebeurt het helaas soms dat er een breuk ontstaat, bijvoorbeeld door een val van een bepaalde hoogte. Als dit gebeurt, komt dit vrijwel altijd voor, na het inchecken tijdens het vervoer naar of uit het vliegtuig.
 

Meld schade binnen 3 dagen bij de betreffende luchtvaartmaatschappij

Het is belangrijk om je bagage te controleren wanneer je deze van de bagageband haalt. Wanneer je koffer of tas tijdens het inchecken is beschadigd, is het de verantwoordelijkheid van de vervoerder om actie te ondernemen. Ze zijn verzekerd tegen schade en moeten zorg dragen om jouw schade te vergoeden. Goed om te weten dat wij hier niet voor verzekerd zijn en de luchtvaartmaatschappij hier verantwoordelijk voor is. Zorg ervoor dat de schade binnen 3 dagen wordt gemeld bij de betreffende luchtvaartmaatschappij.

ONYX denkt met je mee

We vinden het erg vervelend dat de koffer is beschadigd. Ondanks dat de schade door derde is veroorzaakt, willen we u graag een korting geven van 15% op een nieuwe koffer van ONYX. Let op: dit is een unieke kortingscode die 7 dagen geldig is op het moment dat je via het formulier je gegevens achterlaat. Daarnaast kunt u kiezen voor klarna zodat u niet direct hoeft te betalen en kan afwachten totdat de verzekering heeft betaald.