ONYX Blog update: Ontdek ONYX Journey's unieke Black Friday deal + De nieuwe ONYX AW23 Collectie

ONYX Blog update: Ontdek ONYX Journey's unieke Black Friday deal + De nieuwe ONYX AW23 Collectie

Bij ONYX Journey zijn we toegewijd aan het creëren van onvergetelijke reiservaringen voor avontuurlijke zielen. Of je nu van plan bent om te gaan backpacken door de Andes, te relaxen op een tropisch eiland, of gewoon je volgende zakenreis plant, onze reisproducten zijn ontworpen om je reis comfortabeler en stijlvoller te maken. En dit jaar willen we je reiservaring nog specialer maken door onze Black Friday-actie met kortingen tot wel 40%!

Maar er is een twist. Deze exclusieve Black Friday-deal is niet zomaar voor iedereen beschikbaar. Om early access te krijgen tot onze ongelooflijke kortingen, moet je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Dit is je kans om als eerste op de hoogte te worden gebracht van onze Black Friday-aanbiedingen voordat ze openbaar worden gemaakt. Als je wilt profiteren van de beste deals en de ruimste keuze wilt hebben, is inschrijven voor onze nieuwsbrief de sleutel!

SCHRIJF JE HIER IN

Zodra je je hebt ingeschreven, zul je als een van de eersten op de hoogte worden gebracht van onze Black Friday-deals. Je zult de kans krijgen om onze hoogwaardige reisproducten te bemachtigen met kortingen tot 40%. Of je nu op zoek bent naar stijlvolle koffers, handige reisaccessoires of comfortabele reisgadgets, ONYX Journey heeft het allemaal.

ONYX's Verbluffende Nieuwe AW23 Collectie

Onze AW23 collectie is geïnspireerd op de diversiteit en schoonheid van reizen, en we hebben dit vertaald naar stijlvolle ontwerpen die perfect passen bij de moderne reiziger. 

 

Sneak peak AW23 Collectie shoot  👀 

 

Terug naar blog