Ontdek de Magie van de Feestdagen met de ONYX Geschenkgids!

Ontdek de Magie van de Feestdagen met de ONYX Geschenkgids!

ONYX heeft speciaal voor jou een prachtige selectie samengesteld van cadeaus onder de 50 euro en cadeaus onder de 100 euro. Deze handige categorieën maken het gemakkelijk om een uniek travel geschenk te vinden dat perfect past bij je budget en de persoonlijkheid van de ontvanger.

 

Een greep uit onze gifts onder de 50 euro:

Rolltop Tas : De ONYX Rolltop Rugzak is de perfecte metgezel voor avonturiers. Met 25 tot 40 liter capaciteit biedt deze tas niet alleen ruimte, maar ook stijl met zijn eigentijdse design.

Modulaire Rugzak (Nieuw): Ontdek de veelzijdigheid van de ONYX Modulaire Rugzak. Met 20 liter capaciteit en een eigentijds beige ontwerp is deze rugzak perfect voor stadsavonturen.

ALLE DEALS 

 

Cadeaus onder de 100 euro:

Handbagage Koffer 33L: De Handbagage Koffer 33L combineert elegantie met praktisch ontwerp. Perfect voor de reiziger die graag licht reist.

Handbagage Koffer 35L: Voor de jetsetter is de ONYX Handbagage Koffer 35L de ultieme metgezel. Stijlvol, functioneel en klaar voor elke bestemming!

ALLE DEALS 

 

ONYX Journey's Gift Guide biedt een scala aan opties voor elk budget. Ga naar de Gifts ONYX-pagina en ontdek de magie van geraffineerde geschenken die de essentie van reizen en stijl vastleggen. Maak deze feestdagen onvergetelijk met ONYX Journey.

Terug naar blog

Gifts onder €50

1 van 9

Gifts onder €100

1 van 6